Laatta Center Seinäjoki Oy

PUHELIN

06-414 1460

0500-666506 

OSOITE

Vakkurinkatu 3

60320 Seinäjoki

laattacenter@laattacenter.net

PALVELEMME

ark. ma-pe klo. 10-18
Elokuun 

lauantait SULJETTU

 

 

  

Kylpyhuonekalusteet

LAADUKKAAT DAMIXA HANAT


Damixan X-Change-järjestelmän avulla kylpyhuone- ja keittiövarusteiden vaihtaminen on yhtä helppoa kuin sukkien. Nykypäivän alati muuttuvassa maailmassa on välttämätöntä pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä ja kehityssuunnista. Damixassa olemme kehittäneet tämän erinomaisen tuotekonseptin omaksumalla ajatuksen ja viemällä sitä eteenpäin. Tämän uuden ja innovatiivisen järjestelmän avulla voit vaihtaa hanasi uuteen muutamassa sekunnissa. Sinun ei tarvitse edes katkaista vedentuloa, vaan voit vaihtaa hanan veden juostessa. Se on todellakin niin yksinkertaista!

  • Nopea ja yksinkertainen ratkaisu kylpyhuone- ja keittiövarustuksen vaihtamiseen.
  • Hanojen viime hetken mallivalinnat, jopa putkien asennustyön valmistuttua.
  • Helppo päivitys tulevaisuuden uusimpien tyylien ja tekniikoiden mukaiseksi.

Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä.
Myymälässämme laaja DAMIXA hanamallisto esillä.

 

› Klikkaa linkistä niin pääset DAMIXA hana mallistoon


Tervetuloa!

 ORAS HANAT

IL BAGNO ALESSI Dot by Oras -pesuallashanassa – niin kuin kaikissa Dot-sarjan tuotteissa – on ympyr
ä keskeisin elementti. Vapaasti virtaava vesi saa käyttäjän nauttimaan vedestä.

  

 

 

SAUNATALO

Tarjoamme saunaratkaisut niin ammattilaisen kuin kuluttajan uudisrakennus- ja saneerauskohteeseen.

 

Saunansisustus on erikoisosaamistamme ja olemme luoneet laajan laudemalliston, josta varmasti löydät omaan kotiisi, mökkiin tai vaikka järvellä kelluvaan saunalauttaan sopivan.Tutustu tarkemmin kotitaloudelle tarjoamiimme palveluihin ja tuotteisiin. Tarjoamme juuri sinun kohteellesi kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen saunaratkaisun.

Myymälässämme esillä uutuus Mainio kuvanmukainen saunanlaude !
 

Meiltä myös 2D-saunanlaude suunnitelmat.

Tervetuloa!

Kotimaiset Mangnum kiukaat meiltä!

 

 

Stoveman kiukaat KYLPYHUONE & KYLPYHUONEKALUSTEET

Olemme asiantuntijoita yhdellä alueella: kylpyhuone. Pyrimme kehittämään sinne parhaita tuotteita kylpyhuonekalusteiden, ammeiden, suihkujen ja wc-istuinten osalta, pala palalta, kokonaisuutta unohtamatta.

KYLPY JA HIERONTAKYLPY

Kylpyammeesta tulee usein kylpyhuoneen itsestään selvä keskipiste. Se ei oikeastaan ole mikään ihme. Ihanan lämmin kylpy on arjen rentouttavaa ja mukavaa ylellisyyttä. Täältä löydät kaikki kylpyammeemme. Yksinkertaisemmista malleista edistyksellisiin hieroviin ammeisiin, jotka vievät nautinnon täysin uudelle tasolle. Yhteistä niille on Svedbergsin vaalima laatu ja viimeistely sekä muodon ja toimivuuden yhteispeli.

Tutustu Svedbergs ideakirjaan 2015

 

 

Pienelläkin tilalla on oikeus tuntea itsensä isoksi

Uskomme, että onnellinen elämä syntyy onnellisessa kodissa. Uskomme yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen koti ja elämä. Valmistamamme kalusteet kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön edustavat modernia muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

 Kylpyhuoneet ovat elämäntehtävämme. Haasteemme on jatkuvasti kehittää trendikkäitä tuotteita sekä laadukkaita toimivia ratkaisuja. Yhdessä suunnittelijoiden ja valmistajien kanssa kehittämämme tuotteet takaavat laadukkaan ja turvallisen valinnan. Kaikilla tuotteillamme on yksi yhteinen tavoite, ne on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä elämääsi. Art of life.

 

 

Kylpyhuonetuotteet

Jotta viihtyisit kylpyhuoneessasi, sen on oltava tyylisi ja tapaasi soveltuva. Tästä syystä amme valikoimamme on laaja ja monipuolinen, jotta olisi jotakin kullekkin. Haluamme myös, että oman tyylisi löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Olemme jakaneet poreammeet ammeperheisiin. Jokaisella ammeperheellä on oma tyyli ja muotokieli. 

 

 

Heritage romanttiset kylpyhuonekalusteet ,wc-istuimet ja hanat.

 

 

 

 

 

 

UPEAT HANSGROHE SADESUIHKUT LAATTA CENTERISTÄ

Tervetuloa ihastumaan Hansgrohen sadesuihkuihin myymäläämme Laatta Center Seinäjoelle. Myymäläsämme sadesuihkuja esillä laaja Hanngrohen valikoima.

Joukko maailmanlaajuisesti tärkeimpiä muotoilijoita työskentelee Hansgrohelle. Etsimme yhdessä näiden luovien suunnittelijoiden kanssa vielä parempia ratkaisuja. Tavoitteena on luoda kylpyhuoneelle erityinen ja yksilöllinen ilme.

Rakastatko luksusta?

› HANSGROHE